Taxi alkmaar

- VOOR UW TAXIRIT ALKMAAR EN OMGEVING -

Taxi alkmaar

Bent u op zoek naar een betrouwbare taxi service in Alkmaar en omgeving, zoek dan niet verder. Bij Taxi Alkmaar bent u aan het juiste adres voor een betrouwbaar taxibedrijf in Alkmaar en omgeving. Voor zowel zakelijk vervoer of voor particuliere taxiservice staan wij voor u klaar. Betrouwbaarheid is zeer belangrijk bij Taxi Alkmaar. Onze chauffeurs zijn dan ook zeer vakkundig en zullen op tijd ter plaatse zijn. U geeft aan hoe laat u ergens wilt zijn en wij zorgen ervoor dat u op tijd bent. Als u een taxirit reserveert, bent u ervan verzekerd dat er een luxe taxi voor u klaar staat op de afgesproken tijd en de afgesproken plaats.  

PARTICULIERE TAXI ALKMAAR

Taxibedrijf Alkmaar biedt taxiservice in Alkmaar en omgeving. Ben je op zoek naar een taxi in deze omgeving, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden betrouwbare service van onze professionele chauffeurs en zijn altijd te bereiken om een taxirit af te spreken. Taxi Alkmaar biedt allerlei ritten aan, zowel lange als korte ritten. Taxi Alkmaar heeft verschillende taxi’s waar meerdere mensen in vervoert kunnen worden. Bij een taxirit bepaalt de klant de bestemming en het tijdstip van vervoeren. Om zeker te zijn van een rit je al van tevoren weet, raden we aan vooraf te reserveren. Op deze manier hoef je niet op het laatste moment nog een taxi te regelen en kan je gewoon onbezorgd genieten. Taxi Alkmaar verzorgt taxiritten in Alkmaar en omgeving. Mocht je uit de omgeving van Alkmaar komen en vraag je je af of we daar ook werkzaam zijn, bel ons gerust op en we staan je graag te woord.

ZAKELIJKE TAXI ALKMAAR

Naast het particuliere taxivervoer, verzorgen we bij Taxi Alkmaar ook voor zakelijk reizen. Mocht u willen werken terwijl u van a naar b gereden wordt, kunnen wij regelen dat er een taxi voor u klaar staat. Zo kunt u de reistijd benutten om wat e-mails te beantwoorden en gaat er geen tijd verloren doordat u onderweg bent. Er zijn hierbij verschillende mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld elke week een bepaalde tijd dat u altijd onderweg bent en zou u dit graag willen combineren met wat werk dat je tijdens het reizen kan doen, dan is een taxi een ideale uitkomst. Door de inzet van luxe en comfortabele taxi’s, kunt u rustig werken terwijl u onderweg bent naar uw afspraak. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.  

WAT KOST EEN TAXI?

Wat kost een taxi is een vraag die wij veel krijgen. Bij Taxi Alkmaar worden de tarieven berekend door gebruik te maken van een meter. Deze meter kan exact uitrekenen hoe veel kilometer er gereden is en deze kilometers worden vervolgens vermenigvuldigd met het bedrag per kilometer. De taximeter berekent het bedrag van de rit door het instaptarief te nemen en daarbij de vermenigvuldiging van het aantal gereden kilometers en de kilometerprijs op te tellen. Ook is er nog een wachttarief. Dit houdt in dat als je een taxi hebt besteld, maar deze laat wachten. Hiervoor wordt er een bedrag per uur gerekend. Het aantal personen waarvoor de taxi wordt besteld, speelt ook een rol bij de kostenberekening. Een taxibus bestellen kost meer dan een personenwagen. Wat kost een taxi is dus afhankelijk van het aantal kilometers waarvoor je de taxi besteld hebt. Daarbij kunnen de kosten oplopen als je de taxi laat wachten.  Als je de vraag wat kost een taxi stelt bij langere ritten, kan hier soms vooraf een prijs voor afgesproken worden. Dit komt voornamelijk voor bij ritten die langer zijn dan 10 kilometer. Bent u benieuwd wat uw taxirit kost, neem dan contact met ons op. 

VRAAG UW TAXI AAN

    TAXI ALKMAAR

    HEEFT U VRAGEN? BEL GERUST