TAXIBUS

- VOOR UW TAXIRIT ALKMAAR EN OMGEVING -

Taxibus alkmaar

TAXIBUS

Op zoek naar groepsvervoer? Of een busje huren Alkmaar? Zoek dan niet verder. Bij Taxi Alkmaar bent u aan het juiste adres om een busje te huren voor groepsvervoer. Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar als je met een grotere groep een taxibus wilt huren. Wij zullen de uitjes met het groepsvervoer onvergetelijke dagen maken. Heb je bijvoorbeeld een taxibus nodig voor een schoolreisje van de kinderen op de basisschool, een uitwedstrijd waar het hele team en supporters samen mee gaan of een groepsuitje voor een groep vrienden of vriendinnen. Ook bedrijfsfeestjes met vestigingen door het hele land kunnen vervoerd worden. Hierbij is het wel aan te raden om te bedenken waar iedereen opgehaald moet worden, want soms is het niet voordeliger om dit allemaal vanuit een punt te regelen. Je moet hier rekening mee houden dat de taxibussen dan ook vanaf het vertrekpunt naar het ophaalpunt rijden en weer naar het punt wat afgesproken is. Het kan dan zijn dat de kosten hoog oplopen. 

BUSJE HUREN ALKMAAR

Voor diverse gelegenheden kan je ervoor kiezen om een taxibus te huren bij Taxi Alkmaar. Als je met een groep vrienden een weekend weg gaat of naar een feestje gaat. Als je vanuit Alkmaar naar een festival wilt met een grote groep en hiervoor een bus nodig hebt, kun je contact opnemen met Taxi Alkmaar. Samen kunnen we een leuke prijs afspreken voor het vervoer. De tijden kan je geheel zelf bepalen en kunnen we altijd even overleggen wat makkelijk is qua ophaalplekken. Het kan zijn dat je met een kleinere groep op pad gaat van 10 personen of dat je met meer dan honderd personen op stap gaat. Voor alle gelegenheden bieden wij een passende oplossing met vervoer.

GROEPSVERVOER OP MAAT

Het groepsvervoer bij Taxi Alkmaar kan ook volledig op maat gemaakt worden. Heeft u een meerdaags uitje met een groepje vriendinnen of een excursie reisje met een klas van de middelbare school, we kunnen samen tot een goede regeling komen met halen en brengen of met een chauffeur die een aantal dagen meegaat. Door de ervaren chauffeurs in te zetten, is er al de nodige ervaren en kennis van het wegennetwerk in zowel Nederland als Europa. De bussen die hiervoor in gezet worden zijn luxe touringcars, welke van diverse gemakken zijn voorzien. In deze bussen is een toilet aanwezig, maar het kan ook nog uitgebreider zijn met een keuken, minibar en dvd-speler. De stoelen in de luxe touringcars van Taxi Alkmaar zijn voorzien van een verstelbare rugleuning en sommige beschikken zelf over een functie dat de stoel ruimer gemaakt kan worden naar de zijkant.  

Voor al het groepsvervoer bieden we een passende oplossing. We kunnen taxibussen inzetten voor 10 personen, maar hebben ook de mogelijkheid om meerdere bussen in te zetten voor meerdere locaties of stoppen op meerdere locaties. U kunt uw wensen door geven en samen bedenken we een goed plan om de bussen in te zetten. Neem contact met ons op via onderstaand nummer of vul het formulier in op de contactpagina en we nemen zo snel mogelijk contact op om alles door te spreken wat de wensen zijn. Bij eventuele vragen kunt u ons natuurlijk ook altijd bereiken op onderstaand nummer. De prijzen voor het groepsvervoer zijn volledig afhankelijk wat de wensen zijn. Er is natuurlijk een verschil of het vervoer is voor 10 personen of voor een paar honderd personen.  

VRAAG UW TAXI AAN

    Taxibus huren in Alkmaar

    HEEFT U VRAGEN? BEL GERUST